YOGA NÅR DET PASSER DIG | STORKØBENHAVN

Find ro i sind og krop, med et besøg af Yoga Hjemme.

 

Øget fleksibilitet

Gennem de forskellige yoga stræk, opnås en større fleksibilitet, som holder kroppen, muskler og organer ved lige.

Mere energi

Yoga er ikke kun kropsøvelser, det er også en måde at give slip på bekymringer og spændinger. Det giver plads til ny energi.

Bedre søvn

Igennem øvelserne finder du en større ro og afslappethed. Du får værktøjer til at slippe dominerende tanker og kan gå fredfyldt til ro.

Velkommen til Yoga Hjemme

Yoga Hjemme er yoga i dit eget hjems trygge rammer.

Vi ved at det kan være en udfordring at finde tiden til at besøge dit lokale yogacenter, derfor kommer vi til dig. I en travl hverdag, fyldt op med gøremål, opgaver og arbejde – skal det at give sig selv et pusterum være nemt. Om du er ny eller har prøvet yoga før, så vil vi tilpasse timen til netop dit behov. Det eneste det kræver, er gulvplads til de antal personer du ønsker at booke til.

Vi tilbyder undervisning i den klassike Hatha Yoga, en yoga form som tilbyder noget for hele kroppen og ikke mindst for sindet. Derudover tilbyder vi også undervisning i Yin Yoga, en lidt mere afslappende form for yoga, hvor fokus er på bindevævet i kroppen. Gennem stræk af bindevævet, kan du opnå en større fleksibilitet og være med til at modvirke stive led og smerter.

Vi glæder os til at komme på besøg hos dig snart!

Book en tid

Yoga er noget der skal nydes. Selvom nogle øvelser kan være hårde, så er det vigtigt når vi underviser i Yoga, at der er et smil på læben og ro. Find en ledig tid i kalenderen allerede i dag og find ud af hvad yoga kan være for dig.

Yin Yoga er en yoga stil hvor øvelserne holdes længe (3-5 min). Det er stræk af bindevævet i kroppen, som giver øget velvære, varme og ro i kroppen.

Hatha Yoga er den klassiske yoga. Det er øvelser der holdes mellem 30 sek til 1 min. Stræk af muskler, stimulering af organer og åndedræt. Læs mere

juli 2020
mantirsonstorsfrelørsøn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Book en tid

Yoga er noget der skal nydes. Selvom nogle øvelser kan være hårde, så er det vigtigt når vi underviser i Yoga, at der er et smil på læben og ro. Find en ledig tid i kalenderen allerede i dag og find ud af hvad yoga kan være for dig.

Hatha Yoga

Er den klassiske yoga. Øvelserne holdes mellem 30 sek til 1 min. Det er stræk af muskler, stimulering af organer og fokus på åndedrættet. Klassisk Hatha yoga har fokus på de oprindelige øvelser, som menes at stamme fra omkring 5.000 år siden.

Yin Yoga

En yoga stil hvor øvelserne holdes længe (3-5 min). Det er stræk af bindevævet i kroppen, som giver øget velvære, varme og ro i kroppen. De fleste som dyrker yin-yoga finder det meget afslappet og da vi ikke har fokus på musklerne, vil det heller ikke være nødvendigt med et bad efterfølgende.

juli 2020
mantirsonstorsfrelørsøn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Mere fokus på yoga?

Find ro og balance, gennem visualiseringer og øvelser

Skriv dig op med din mail og giv dig selv mulighed for at modtage råd og vejledning til dine øvelser og gode råd til at finde balancen i dit liv eller visualiseringer som du kan bruge til at slappe af efter en hård dag.

Oftest stillede spørgsmål

Husk at du også gerne må skrive til os, hvis der er noget du er i tvivl om.

Skal jeg have yogamåtte, for at kunne booke en tid?

Nej. Yoga Hjemme medbringer både yogamåtter, tæpper, blokke og hvad der ellers skal bruges i undervisningen.

Det eneste du skal sørge for, er løst tøj og gulvplads.

Hvad hvis jeg ikke har prøvet yoga før?

Intet problem. Vi tilrettelægger undervisningen sådan at alle kan være med. Hvis du oplyser ved bestilling, at du ikke har lavet yoga før, så sørger vi for at tilpasse niveauet i undervisningen.

Hvornår kommer underviseren?

Underviseren ringer på din dør, 10 min før det tidspunkt, som sessionen er sat til at starte. Så er der tid til at underviseren, kan lægge måtterne klar og sætte musikken på.