Få kontakt til din krop og find ro i dit sind. Personlig yogaundervisning i dit eget hjem.

Mit mål med at undervise i yoga, er at du får det ind under huden og selv begynder, at finde yogamåtten frem i løbet af ugen. Får at gøre det let, så kommer jeg til dig og det eneste du behøver er gulvplads, så klare jeg resten.

Opdag hvordan yogaen vil styrke din krop, give dig smidighed og vil give dig et helt anderledes overskud i dagligdagen.

 

Brian Harlø
Hypnoterapeut, selvværdsvejleder og yogaunderviser

Kontakt mig

Udfyld og jeg vender straks tilbage! Ved at trykke på send, accepterer du, at jeg gerne må kontakt dig.

Find din vej

Øget fleksibilitet

Gennem de forskellige yoga stræk, opnås en større fleksibilitet, som holder kroppen, muskler og organer ved lige.

Mere energi

Yoga er ikke kun kropsøvelser, det er også en måde at give slip på bekymringer og spændinger. Det giver plads til ny energi.

Ny styrke

Bedre søvn

Igennem øvelserne får du en større ro og afslappethed. Du får værktøjer til at slippe dominerende tanker og kan gå fredfyldt til ro.

Icons made by Freepik from

Svært ved at finde tiden?

Personlig yoga hjemme

Jeg ved at det kan være en udfordring at finde tiden til at besøge dit lokale yogacenter, jeg har selv været dér. I en travl hverdag, fyldt op med gøremål, opgaver og arbejde – skal det at give sig selv et pusterum være nemt. Om du er ny eller har prøvet yoga før, så vil jeg tilpasse timen til netop dit behov. Det eneste det kræver for dig, er viljen til at ville noget andet og så nok gulv eller haveplads, til at benene kan nå ud til siden og armene kan komme helt op.

Book en prøvetime i dag og se om det er noget for dig.

Hvilken yoga underviser jeg i?

Yoga er noget der skal nydes. Selvom nogle øvelser kan være hårde, så er det vigtigt når jeg underviser i Yoga, at der er et smil på læben og ro. Yoga kan dog være meget forskelligt alt efter stilart, så derfor vil jeg gerne beskrive de to som jeg underviser og er uddannet i.

Book en personlig yogaundervisning, som tager udgangspunkt i dit niveau og bekendtskab med yoga.

Hatha Yoga

Hatha Yoga er den mest klassiske form for yoga. Man mener at Hatha Yoga er mere end 5000 år gammelt, og stammer fra nogle forskellige stammefolk, i det vi i dag kender som Indien.

Hvis man kigger på alle de forskellige stilarter som findes indenfor yoga i dag, så vil man kunne se en del af øvelser fra Hatha eller i hvertfald nogle der minder om det.

Typist er det øvelser der holdes mellem 30 sek til 1 min. Og nogle gange længere, alt efter niveau. Det er stræk og styrke af dine muskler, stimulering af dine organer og fokus på dit åndedræt. Og en hel del mere.

Yin Yoga

Yin Yoga er en lidt nyere yoga stil. Nogle vil kalde det en meget stilleliggende yogaform og andre vil kalde det en dybt fokusseret form for yoga. I Yin Yoga holder man øvelserne i længere tid, typisk 3-5 minutter, hvorefter man bruger god tid på at komme ud af øvelsen og hvile kort.

Her er fokuseret på at få strukket bindevævet, som er vævet mellem dine muskler og dine knogler. Bindevævet er også med til, at holde dine organer på plads.

Stræk af bindeværet og det medfølgende fokus på dit åndedræt, giver en varme, en velvære og en hel fantatisk ro i kroppen og i dit sind.

Oftest stillede spørgsmål

Husk at du også gerne må skrive til os, hvis der er noget du er i tvivl om.

Skal jeg have yogamåtte, for at kunne booke en tid?

Nej. Yoga Hjemme medbringer både yogamåtter, tæpper, blokke og hvad der ellers skal bruges i undervisningen.

Det eneste du skal sørge for, er løst tøj og gulvplads.

Hvad hvis jeg ikke har prøvet yoga før?

Intet problem. Vi tilrettelægger undervisningen sådan at alle kan være med. Hvis du oplyser ved bestilling, at du ikke har lavet yoga før, så sørger vi for at tilpasse niveauet i undervisningen.

Hvornår kommer underviseren?

Underviseren ringer på din dør, 10 min før det tidspunkt, som sessionen er sat til at starte. Så er der tid til at underviseren, kan lægge måtterne klar og sætte musikken på.

Kontakt mig gerne!

Uanset hvad du måtte sidde med, og uanset hvilken tvivl du måtte have omkring hypnoterapi eller yoga, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

+45 42 41 86 86

info@gronnehjerter.dk

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.