Priser

Hypnoterapi og yoga

Jeg har gjort sådan, at du kan opnå en bedre pris, hvis du vælger at booke flere sessioner på en gang.

Book

Tryk på knappen og vælg et tidspunkt der passer ind i din kalender. Hvis du vil ønske et alternativt tidspunkt eller har spørgsmål forinden, kontakt mig da på mail eller telefon.

w

Gratis forsamtale

For at skabe tryghed og så du kan få svar på dine spørgsmål, inkluderer jeg en 20 min gratis telefonisk samtale i et nyt sessionsforløb.

Første session

Så er du klar til første session, hvad enten det er yoga eller hypnoterapi. Forhåbentlig har du fået svar på dine spørgsmål ellers er du velkommen til at kontakte mig undervejs i et sessionsforløb.

Terapeutisk session med hypnoterapi

Lær dig selv at kende og øg din bevidsthed på de valg du tager i livet. Få kontakt til din krop og sind og giv dig selv nye veje at gå og nye muligheder at se.

1 session

En session kan i en del tilfælde være nok, til at slippe f.eks. en flyskræk, frygt for edderkopper eller en anden irrationel frygt.

Pris per session 1050 kr.

3 sessioner (spar 550 kr.)

Giv din selvtillid et boost, arbejd blandt andet med sorg, følelser og gamle vanemønstre. Få arbejdet din stress igennem og find en vej til mere glæde, ro og mental frihed.

Pris for klippekort á 3 sessioner: 2600 kr.

Terapi på abonnement (spar 250 kr.)

Terapi er mere end behandling af et problem, det er også et livstilvalg til at arbejde med og styrke dit mentale helbred. Tankemylder, søvnløshed eller f.eks. stress. Giv dig selv mulighed for én gang om måneden, at finde ro og gå på opdagelse i dit sind.

Du betaler en fast månedlig pris den første i måneden og får på den måned adgang til en reduceret pris per session.

Minimumsperioden er 4 måneder. 

Pris per måned 800 kr.
En besparelse på 250 kr. per måned

Læs om handelsbetingelserne her

1-1 Personlig yogaundervisning

Fuld fokus på din kropslige udvikling i yogaen. Lær yogaen at kende eller genopfind den på ny. Den personlige træning er indenfor Hatha og Yin yoga og vi arbejde sammen, om at finde det program og niveau som passer til dig.

1 yoga undervisning

Giv dig selv og din krop, fysisk og mental ro. Personlig yoga er træning inden for dit hjem egne 4 vægge. Det er nemt at gå til. Jeg kommer ud på det aftalte tidspunkt, med måtte og udstyr til træningen.

Transport, udstyr og vejledning til egen træning er inkl.

Pris per session 390 kr.

5 klip til yoga (spar 200 kr.)

Få gjort yoga til en del af din hverdag og rytme. Sammen skaber vi en udvikling som passer til dine ønsker og behov. Og jeg udvikler løbende øvelser, som du finder mere fleksibilitet og styrke.

Du kan bruge dine klip når det passer dig, blot indenfor 8 måneder fra købsdatoen. Eller hvorfor ikke bruge det som en gave.

Pris for 5 klip er 1750 kr.

Yoga abonnement (spar 360 kr.)

Vælg at betale din personlig yoga og din træning sammen med mig, på månedlig basis. Du sparer op til 360 kr. per måned.

Du kan bruge dine undervisningsgange frit i løbet af en måned og kan nemt springe 1 uge over, hvis du ønsker dette.

Minimumsperioden er 3 måneder.

Pris for 4 sessioner per måned: 1200 kr. (spar 360 kr.)
Pris for 2 sessioner per måned: 700 kr. (spar 80 kr.)

Kontakt mig via dette link, hvis du ønsker at gøre brug af abonnementet.

Læs om handelsbetingelserne her

Myter om hypnose

Hvad er NLP?

Et fokus på dit mål og dine ressourcer

Hvem er jeg?

Læs mere om min baggrund indenfor holistisk behandling.

Kontakt mig gerne!

Uanset hvad du måtte sidde med, og uanset hvilken tvivl du måtte have omkring hypnoterapi eller yoga, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

+45 42 41 86 86

info@gronnehjerter.dk

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.