Om

Grønne hjerter og mig

Et indblik i hvem jeg er som terapeut og underviser. Og hvad tanken bag Grønne Hjerter er.

Brian Harlø
Certificeret Hypnoterapeut & Yogaunderviser

Mit mål med hvad jeg gør

Lige siden jeg var barn, har jeg haft en fasination af hvorfor vi mennesker gør som vi gør og tager de valg som vi gør. Hvordan kan det være at nogle tilsynladende løser en hver opgave de bliver stillet, i ro og fordragelighed. Hvor andre standser op og ikke tror på at de har de egenskaber eller de ressourcer der skal til, får at nå deres mål.

Mit mål med hvad jeg gør, er at give andre nogle af de redskaber og de muligheder, som jeg selv har oplevet at modtage igennem terepi og yoga. At give et indblik i hvem de er, hvorfor de er som de er og bruge den bevidsthed, til at skabe en positiv forandring der hvor de måtte ønske det.

Yogaen har givet mig en ro og en kontakt til min krop, som jeg ikke havde tidligere. Stress, vrede og raseri var det der kendetegnet mig tidligere, i min adfærd overfor verdenen. Yogaen gav mig en bevidsthed, som jeg kunne bruge til at opfange de uønskede mønstre, som jeg så gerne ville give slip på.

Terapien har givet mig en helt anden bevidsthed, på hvem jeg er og hvorfor jeg vælger den adfærd, tanker og følelser som jeg gør. Det har givet mig en mulighed for at forstå mig selv på et helt andet plan. Et plan der har hjulpet mig til at skabe en positiv forandring, som har bragt nye muligheder og nye løsninger min vej og har givet mig en forståelse for at jeg har alle de ressourcer som jeg ønsker.

Min baggrund

Gennem de seneste 4 år, har jeg beskæftiget mig med personlig udvikling eller hvad man også kunne kalde en holistisk tilgang til livet. Før det, arbejdede jeg indenfor service industrien, var nok hvad man ville kalde stresset og havde problemer med min ryg, var tit syg og var generelt ikke helt tilfreds med hvem jeg var.

Da jeg ikke længere kunne se mig selv i mit job, valgte jeg i en en alder af 30 år, på ny at udforske hvem jeg gerne ville være og det har ført til Grønne Hjerter.

 

Logo Grønne Hjerter

Hypnoterapeut

Uddannet gennem Hypnoseskolen 2018/19 i at benytte hypnose terapeutisk, gennem hypnotiske forandringsprocesser; forslag til det ubevidste sind gennem tilladende, direkte og indirekte metoder.

NLP practitioner

Uddannet gennem Hypnoseskolen 2018/19 med en viden indenfor NLP psykologi, menneskelige strategier og terapeutiske teknikker til forandring.

Yoga underviser

Uddannet gennem Arhanta Yoga International (200 RYT) i 2018, fra deres ashram i Indien. Derudover videreuddannet i Yin Yoga (50 RYT) i 2018 og med kurser indenfor børneyoga gennem Lille Yoga Hus 2019.

Selvværdsvejleder

Uddannet gennem Villa Wilder i 2017/18 med fokus på en bred vifte af selvudviklingsværktøjer indefor det terapeutiske, mindfulness og sind.

Kontakt mig gerne!

Uanset hvad du måtte sidde med, og uanset hvilken tvivl du måtte have omkring hypnoterapi eller yoga, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

+45 42 41 86 86

info@gronnehjerter.dk

Hvor er Grønne Hjerter?

Du finder Grønne Hjerter i Valby, lige på grænsen til Frederiksberg og Vesterbro. Her har jeg et hyggelig lidt lokale i mit hjem, hvor der er ro og fred til sessionen.

Du kan parkere uden foran huset uden problemer, dog er det gul zone og der skal betales for parkering, mens du er her.

Du kan også komme nemt hertil med tog. Carlsberg station ligger blot 5-7 minutters gang herfra.

Velkommen til!

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.