Overbevis-ninger

Er det sandt?

Bevis din overbevisning!

Overbevisninger er til på både godt og ondt. Vi har masser af overbevisninger i vores dagligdag. Ting som vi tror på at vi kan og ting som vi ikke tror på vi kan. Det er ikke kun hvad vi kan og ikke kan, det er også overbevisninger om, hvordan andre mennesker er; vores venner, vores familie eller blot de mennesker du møder på gaden.

Der er som så ikke noget galt med at have en overbevisning, men en overbevisning kan være en kraftfuld forhindring for dig, i at nå dine mål og lave en positiv forandring i dit liv. Det kan være særdeles hårdt for dit selvværd, hvis du gentagne gange på en dag tænker negative overbevisninger/tanker om dig selv og din formåen.

I NLP kan vi arbejde med disse overbevisninger. De overbevisninger som kan være grundstammen i din forhindring til at nå din bjergtop. Det handler kort og godt om, at finde ud af om en overbevisning er 100% sand. Er den ikke det, men har du måske troet at den var, så åbner det måske nye muligheder. Tag f.eks. en overbevisning som hedder “jeg kommer altid for sent”, det kunne også være at “jeg kommer altid for sent op”. Uanset hvilken én, så er det en overbevisning og det at du gør den sand, kunne f.eks. avle flere overbevisninger. “jeg har ikke styr på det”, “jeg er uprofessionel”, “jeg er ikke ligeså god som min bror”.

Men begynder vi at stille spørgsmålstegn ved den 100% sandhed, så begynder det måske at se helt anderledes ud. “Kommer du altid for sent?”, “nej, i mandags kom jeg til tiden”. Pludselig er den sandhed der tidligere var givet, ikke 100% sand længere. Det åbner muligheder, for hvis det ikke er altid, hvad er det så jeg gør mandag, som er anderledes?

Jeg kan godt!

Prøv at tænke tilbage på nogle af dine minder fra din barndom. Find så en begivenhed fra din barndom, hvor du fik at vide at det kunne du ikke eller det duede du ikke til.

Oplev nu denne situation så fuldt ud som muligt. Oplev hvem der er i rummet, hvilke farver der er eller om det er sort/hvid. Og om der er nogle lyde og hvilke følelser du mærker ved at stå i situationen.

Du har nu mulighed for at give slip på den overbevisning du har i situationen. Tag den følelse du mærker allermest, læg mærke til hvor den sidder i kroppen og hvilken form den har. Stol på at dit udbevidste sind, nok skal fortælle dig dette.

Oplev nu at du flytter denne form, ud af din krop, ud foran dig. Flyt den et sted hen der giver mening for dig. Ud af vinduet, ud af dit synsfelt eller måske pakket væk i en kiste.

Vend så tilbage til situationen, nu helt uden denne følelse og læg mærke til, hvad der er muligt for dig nu.

Du kan godt!

 

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.

Kontakt mig gerne!

Uanset hvad du måtte sidde med, og uanset hvilken tvivl du måtte have omkring hypnoterapi eller yoga, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

+45 42 41 86 86