Om

Om en session

Hvordan foregår en session med Hypnoterapi og NLP?

Du har måske allerede nu, fået en idé om hvad hypnoterapi og NLP er for en størrelse, eller også kender du allerede til det og har prøvet det før.

Lad mig sige det med det samme, alle kan komme i trance. Og alle er i løbet af den dag, i en eller anden form for trancedybde. Jeg vil vove den påstand, at alle har prøvet at tage dem selv eller andre i, at stirre ud i luften, fjern i blikket og måske endda med en afslappet vejrtrækning. Uden en fornemmelse af, hvor lang tid der er gået eller hvilke tanker du har tænkt. Dette er en trance.

Hypnoterapi og NLP kan hjælpe dig, det ser jeg igen og igen når en klient kommer forbi. Så hvis du sidder tilbage med en tvivl eller måske en bekymring, så ring eller skriv til mig.

Varighed á 2 timer

En session har en varighed af 2 timer. I de to timer bruger vi tiden på, at afdække din udfordring, blive specifikke på hvor det kunne stamme fra og vigtigst af alt, hvordan du godt kunne tænke dig at have det, når du ikke længere har denne udfordring.

Samtale om din udfordring

En del af en session, går med at reflektere over din udfordring. Det har du måske gjort før, men her vil du opleve at du opdager nye ting om den, får sat nye ord på og du vil opleve at, det ligepludseligt ikke længere er umuligt at finde en vej til et andet og bedre sted i dit liv.

Primært fokus på mål og bevidsthed

Bevidsthed er næsten nøglen til alt. Bliver du bevidst om det du gør, siger og tænker, så ved du også når noget ikke er som du ønsker det og på den måde, kan du vælge at lave det om og finde en bedre strategi. En strategi som passer til dine ønsker og dine mål.

Du har kraften til at vælge hvilke tanker du vil følge og hvilke du vil lade passere. Kraften det at vælge hvordan du gerne vil have det indeni.

NLP og hypnotiske værktøjer

Gennem en session benytter jeg forskellige værktøjer efter behov, til at hjælpe dig med at skabe en forandring, en ny måde at se tingene på eller slippe en ubehagelig følelse.

Det kan være alt fra at genopleve den oplevelse som skabte problemet, gå tilbage til din barndom og finde en løsning på de udfordringer du havde der følelsesmæssigt eller noget helt trejde. Hypnose er ikke hokus pokus, det er direkte arbejde med din underbevisthed, tanker og følelser. Arbejdet gør du helt selv, jeg er facilitator og du vælge selv hvad du vil tage med dig og hvad der passer ind i din verden.

Hvor er Grønne Hjerter?

Du finder Grønne Hjerter i Valby, lige på grænsen til Frederiksberg og Vesterbro. Her har jeg et hyggelig lidt lokale i mit hjem, hvor der er ro og fred til sessionen.

Du kan parkere uden foran huset uden problemer, dog er det gul zone og der skal betales for parkering, mens du er her.

Du kan også komme nemt hertil med tog. Carlsberg station ligger blot 5-7 minutters gang herfra.

Velkommen til!

Hvem er du?

Hvem er det vi går rundt og tror vi er og hvem har lært os at det skal være sådan?

Går du rundt og er bange?

Hvad er en fobi og hvordan kan du give slip på den og leve uden frygt.

Hvem er jeg?

Læs om min baggrund indenfor holistisk behandling.

Kontakt mig gerne!

Uanset hvad du måtte sidde med, og uanset hvilken tvivl du måtte have omkring hypnoterapi eller yoga, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

+45 42 41 86 86

info@gronnehjerter.dk