Styrk dit mentale helbred, slip dine udfordringer og find vejen til de mål og drømme du sætter dig.

Med hypnoterapien kan du lære dig selv bedre at kende. Jeg arbejder med, at finde kernen i problemmet men endnu mere, at finde frem til den ønskede tilstand, som du ønsker. Der er ingen hoppende kyllinger her, kun omsorg og plads til den du gerne vil være.

Kontakt mig

Udfyld og jeg vender straks tilbage! Ved at trykke på send, accepterer du, at jeg gerne må kontakt dig.

Find din vej

Jeg kan hjælpe dig videre

På trods af din historie og de vaner som du måtte komme med, så kan jeg hjælpe dig til, at få sluppet dine følelser og tanker omkring det der måtte holde dig tilbage. På den måde bliver der plads til nye muligheder og plads til at være den udgave af dig selv, som du allermest ønsker.

Omsorg og respekt for dig

Vi har alle vores eget billede af verden og af vores liv. Jeg tilpasser sessionerne til netop dit billede af verden og den du er. Det giver dig en tryghed, til at gå på opdagelse i dig selv.

Ny styrke

Nye refleksioner på din adfærd og følelser

Gennem den terapeutiske samtale og gennem hypnosen, vil du opdage nye sider af dig selv og nye reflektioner på hvad der er vigtigst for dig. Med denne nye bevidsthed, kan du skabe din forandring. Den forandring som skaber vejen mod dit mål.

Hvad er hypnose?

Trance er et helt naturligt fænomén!

Du oplever faktisk hypnose eller trance flere gange om dagen, som en naturlig afslappet tilstand. Måske har du oplevet at køre i din bil hjem fra arbejde og da du kommer frem, blev du bevidst om, at du faktisk ikke helt kunne huske hvilken vej du tog. En slags dagdrømmeri.

Trance er et ændret bevidsthedsniveau, hvor du vender fokus indad, og hvor det logisk tænkende sind tager en pause, så det ubevidste kan komme mere frem …

Hvad er NLP?

Hvad er NLP?

Fokus på målet og dine ressourcer

Du har sikkert hørt det før, det med at hvis man tænker positive tanker, så sker der også kun positive ting.

I terapien hjælper NLP der til at blive klar over, hvad der skal til for at nå dine mål eller slippe uønskede tanker eller adfærd …

Hvad kan hypnoterapien hjælpe med?

Jeg bruger hypnoterapien til at gå ind og arbejde med dine følelser, din adfærd, overbevisninger og de tankemønstrer som enten forhindrer dig at opnå det du gerne vil have eller som kan bruges til at forbedre en situation. Hypnoterapi er ikke nogen mikrakelkur, men derimod et stykke bevidsthedsarbejde som vi tager sammen og skaber den forandring du ønsker, skridt for skridt.

Fold de forskellige kasser ud og læs mere om hvordan terapien kan have en indvirkning på enkelte fokusområder der er beskrevet herunder…

Stress

Stress kan have mange årsager, men symptomerne er oftest de samme; uro i kroppen, svært ved at overskue selv de mindste ting, hovedpine, svimmelhed mf.

Når vi skal arbejde med stress, kan det være en god ting at starte med at finde ro i sind krop, for at have overskuddet, til at arbejde med roden i problemet. 

Med en afslappet session med hypnoterapi, får du muligheden for at finde dig selv, din krop og finde den ro og afslappethed, som du måske har længdes efter i længere tid. Herefter kan vi begynde at arbejde med den forandring der skal til, før du kan slippe stressen. 

Hos de fleste er det ikke så store ting der skal til, før hverdagen ser lysere ud og du kan få overskuddet, til at komme helt i mål. 

Mål

Oftest er der ikke så stor tvivl om hvad dit mål er, i en given sammenhæng. Men det kan være svært at finde vejen dertil, at finde de metoder der skal til – før du sikkert kan bestige det øverste trin på sejrsskamlen.

Uanset om du vil have klarlagt det helt rigtige mål for dig, eller finde din vej til at opnå dit ønske, så kan NLP og Hypnoterapien hjælpe dig til at få klarlagt hvad der evt. ubevidst holder dig tilbage, hvad der skal til i dit miljø for at det kan lykkes og ligeså vigtigt hvad beviserne er, for at du ved at du er på rette vej.

Mere om at nå dit mål

Konflikter

Du tænker måske det er lidt pudsigt og at konflikter er noget vi selv vælger. Til dels har du ret, vi er mennesker og har et frit valg. Men til tider havner man i en konflikt, der både er tidskrævende, destruktiv og fylder alt inden i en. Hypnoterapien kan hjælpe dig til at få et anderledes perspektiv på den konflikt du står overfor, et anderledes billede af den eller de personer som indgår i konflikten og give dig nogle nye muligheder, for at give slip følelsesmæssigt.

Fobier

Ligeså irrationel som en fobi kan være, ligeså hæmmende kan det opleves, for dig. Du er måske nået til et sted, hvor din fobi har været med dig i så mange år, at den nærmest er en naturlig del af dig. Men frygten er der hver gang, du oplever at stå overfor din fobi. Hvad enten det er frygten for at flyve, edderkopper, højdeskræk eller noget helt andet, så er Hypnoterapien særdeles effektiv. 

Du kommer måske aldrig til at elske edderkopper en søndag morgen, men du vil opleve en forandring der betyder, at du kan opleve din tidligere fobi som neutral. Uden frygt, uden ubehaget og i stedet kan du fokusere på alt det andet der foregår omkring dig.

Læs mere her

Brian er, som behandler, utrolig lydhør og rummelig. Han er god til at skabe et trygt rum, samtidig med at han introducerer udfordringer og alternative tankegange på velafstemte og udviklende måder. Jeg har efter hver eneste gang, taget værdifuld læring med mig.

IDA | GÆST HOS GRØNNE HJERTER

Myter om hypnose

Slut med at hoppe som en kylling!

Jo det er rigtigt nok, at man under de rette rammer og med de rette personer, kan forslå en person at hoppe rundt som en kylling, på en scene – som god underholdning til de fremmødte. Du vil dog aldrig nogensinde kunne gøre dette, uden tilladelse fra personen, om det så enten er en bevidst tilladelse eller en ubevidst. Årsagen til dette er at vores sind beskytter os …

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.

Facebook logo

Følg med i Grønne Hjerter på Facebook

Jeg synes det vil være helt fantastisk, hvis du har lyst til at følge med via Facebook. Fremtiden bringer events, retreat og måske et enkelt tilbud i ny og næ, så du kan komme i gang med at sætte fokus på din krop og dit sind.

Kontakt mig gerne!

Uanset hvad du måtte sidde med, og uanset hvilken tvivl du måtte have omkring hypnoterapi eller yoga, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

+45 42 41 86 86

info@gronnehjerter.dk