Hypnoterapi

Nå dine mål & drømme

NLP & Hypnoterapi hos Grønne Hjerter er din mulighed for at nå de mål du sætter dig, slippe tidligere udfordringer og få plads til det der betyder allermest i dit liv.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en moderne form for hypnose. Gennem positive såkaldte suggestioner, forslag til dit ubevidste sind, guides du gennem tidligere oplevelser, som kunne have rod i din udfordring. Forinden har vi snakket om din udfordring, men endnu mere snakket om hvad dit mål er og hvordan vejen dertil ser ud. Hypnose er en trancetilstand, hvor du får kontakt med dig selv, på en helt anden måde end dit logiske sind kan tilbyde dig. Det ubevidste sind er gennem tiden blevet præget af mange forskellige indtryk; miljø, familie, venner og oplevelser, nogen mere fordelagtige end andre. I hypnoterapien arbejder vi med, at danne nye forbindelser, nye muligheder – som vil give dig chancen for at se tingene på nye måder.

Mål

Oftest er der ikke så stor tvivl om hvad dit mål er, i en given sammenhæng. Men det kan være svært at finde vejen dertil, at finde de metoder der skal til – før du sikkert kan bestige det øverste trin på sejrsskamlen.

Uanset om du vil have klarlagt det helt rigtige mål for dig, eller finde din vej til at opnå dit ønske, så kan NLP og Hypnoterapien hjælpe dig til at få klarlagt hvad der evt. ubevidst holder dig tilbage, hvad der skal til i dit miljø for at det kan lykkes og ligeså vigtigt hvad beviserne er, for at du ved at du er på rette vej.

Stress

Stress kan have mange årsager, men symptomerne er oftest de samme; uro i kroppen, svært ved at overskue selv de mindste ting, hovedpine, svimmelhed mf.

Når vi skal arbejde med stress, kan det være en god ting at starte med at finde ro i sind krop, for at have overskuddet, til at arbejde med roden i problemet. 

Med en afslappet session med hypnoterapi, får du muligheden for at finde dig selv, din krop og finde den ro og afslappethed, som du måske har længdes efter i længere tid. Herefter kan vi begynde at arbejde med den forandring der skal til, før du kan slippe stressen. 

Hos de fleste er det ikke så store ting der skal til, før hverdagen ser lysere ud og du kan få overskuddet, til at komme helt i mål. 

Fobier

Ligeså irrationel som en fobi kan være, ligeså hæmmende kan det opleves, for dig. Du er måske nået til et sted, hvor din fobi har været med dig i så mange år, at den nærmest er en naturlig del af dig. Men frygten er der hver gang, du oplever at stå overfor din fobi. Hvad enten det er frygten for at flyve, edderkopper, højdeskræk eller noget helt andet, så er Hypnoterapien særdeles effektiv. 

Du kommer måske aldrig til at elske edderkopper en søndag morgen, men du vil opleve en forandring der betyder, at du kan opleve din tidligere fobi som neutral. Uden frygt, uden ubehaget og i stedet kan du fokusere på alt det andet der foregår omkring dig.

Læs mere her

Konflikter

Du tænker måske det er lidt pudsigt og at konflikter er noget vi selv vælger. Til dels har du ret, vi er mennesker og har et frit valg. Men til tider havner man i en konflikt, der både er tidskrævende, destruktiv og fylder alt inden i en. Hypnoterapien kan hjælpe dig til at få et anderledes perspektiv på den konflikt du står overfor, et anderledes billede af den eller de personer som indgår i konflikten og give dig nogle nye muligheder, for at give slip følelsesmæssigt.

NLP & HYPNOTERAPEUT

Brian Harlø

Udgangspunktet i mit arbejde som terapeut, er at se mennesker som de er, uden at blande mine egne holdninger eller meninger i spil.

Brian er, som behandler, utrolig lydhør og rummelig. Han er god til at skabe et trygt rum, samtidig med at han introducerer udfordringer og alternative tankegange på velafstemte og udviklende måder. Jeg har efter hver eneste gang, taget værdifuld læring med mig.

Ida

Gæst hos Grønne Hjerter

Der behøves ikke et problem

Det at gå til terapi, kræver ikke en specifik problemstilling eller at du skal være lige ved at bukke under af stress eller bekymringer, før du booker en tid.

Lige som du kan gå til en fysioterapeut, for at arbejde med din krop, kan du gå til terapi for at styrke dit sind og dit mentale helbred. Det er en slags træning i at få en bedre “tankevirksomhed”, eller måske blot at blive bedre til at slappe af og finde din ro.

Din tankevirksomhed bruger du hverdag, hvert sekund. Det at arbejde aktivt med den, kan betyde nye muligheder, nye veje som ikke tidligere var mulige. 

Din måde at se verden på

Måden vi betragter på, måden vi ser verden på og de ting og personer omkring os, er styret af vores sinds filter. Et filter som er dannet af de erfaringer vi har gjort os siden vi blev født, det værdisæt som vi har og de overbevisninger som vi gennem vores erfaringer har fået.

I NLP drejer det sig netop om at kigge på filteret, kigge på den model af verden som du har. Og hvad din repræsentation for en bestemt oplevelse er.

Skal jeg bare sove?

Hypnoterapi er andet end blot at falde i en dyb søvn. Reservér en session i dag, hvad enten du ønsker at arbejde med en udfordring, nå i mål eller give din krop og sind en pause, med en afslappet hypnotisk hvile. Vælg et tidspunkt der passer dig, i kalenderen. Eller kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad terapien kan give dig.

Reserver din næste session i kalenderen

Brug kalenderen nedenfor, til at finde en tid til den behandling du ønsker.

Er der noget du er i tvivl om eller har spørgsmål til, førend du er klar til at fortsætte med reservationen så kontakt os.

info@gronnehjerter.dk eller 42 41 86 86.

Vælg en ønsket dato i kalenderen

Brug de øverste pile til at navigere mellem månederne. Er der en ledig tid eller flere, fremhæves dette med et hvidt felt.

Login eller opret dig som kunde

Med en bruger har du mulighed for, at ændre bookede tider, aflyse eller blot få et overblik.

Betal med Dankort, Mastercard eller Mobilepay

Når du har udfyldt alle oplysninger, kommer du til en krypteret betalingsside, hvor du kan vælge at betale med Mobilepay eller et betalingskort.

januar 2021
mantirsonstorsfrelørsøn
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Book en tid der passer dig

januar 2021
mantirsonstorsfrelørsøn
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Vælg en ønsket dato i kalenderen

Brug de øverste pile til at navigere mellem månederne. Er der en ledig tid eller flere, fremhæves dette med et hvidt felt.

Login eller opret dig som kunde

Med en bruger har du mulighed for, at ændre bookede tider, aflyse eller blot få et overblik.

Betal med Dankort, Mastercard eller Mobilepay

Når du har udfyldt alle oplysninger, kommer du til en krypteret betalingsside, hvor du kan vælge at betale med Mobilepay eller et betalingskort.

Kontakt os

Det er helt uforpligtende

Uanset hvad du måtte sidde derude med og uanset hvilken tvivl, du måtte have omkring om hypnoterapi er noget for dig, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Vi vil faktisk gerne tilbyde der en helt gratis og uforpligtende snak omkring din udfordring, eller dit ønske og en vurdering af, om hypnoterapien kan løse din udfordring eller hjælpe dig i mål med dine ønsker.

Book en gratis 10 min samtale om dig